Het park

Dit gezellige caravanpark park ligt met zijn 7 ha en 180 zeer ruime plaatsen verscholen tussen het groen van de bossen midden in de Antwerpse Kempen.

Het park ligt in de buurt van de gemeenten Lille en Malle. Ook Antwerpen en Turnhout zijn op korte afstand.

In ons recreatiepark staat de natuur, rust en de ruimte centraal.

Voor de gezelligheid en voor de ontspanning is er een zeer actieve vereniging (VZW Siesta) actief op het park die de beschikking heeft over een eigen kantine. Deze vereniging bestaat inmiddels 50 jaar. Hier worden veel gezellige activiteiten aangeboden, zoals petanque, BBQ en feestavonden.

Bovendien is caravanpark Siësta lid van de organisatie Kempen Campings die bestaat uit maar liefst 38 campings. Die zorgen samen voor leuke activiteiten in Lille en omgeving…. Ook wel “het land van de buitenpretjes” of “het land van plezant” genoemd. Of laat u zich verleidden door de Acht Zaligheden Route voor fietsers die de ongerepte Kempense natuur willen verkennen? Caravanpark Siësta is met andere woorden de perfecte plek om je batterijen weer helemaal op te laden: midden in de natuur met genoeg leuke uitstapjes in de buurt en voldoende vertier op het park!

Kortom: caravanpark Siësta is een verademing in elk seizoen.