Faciliteiten

Op het park zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Verwarmd sanitairblok met WC’s en gratis douches
  • Wasmachine en droger
  • Gratis WiFi
  • Horecagelegenheid La Cantina.
    Deze is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend
  • Een volledig gevulde ontbijtmand voor 2 personen. Dagelijks te bestellen voor € 22,50
  • Brood is op de camping te bestellen om op zondagochtend tussen 9.00 uur en 10.00 uur op te halen bij de receptie.
  • Speeltoestellen voor de kinderen en een animatieprogramma voor groot en klein

Verhuurchalets

Tarieven

Het laagseizoen kent een tarief van €70,- per chalet per nacht en loopt van 1 september tot 1 maart. Het hoogseizoen kent een tarief van € 95,- per chalet per nacht en loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Van 1 december tot 1 maart zijn de verhuurchalets gesloten.

Reserveren
Als u een chalet wilt reserveren, dan kunt u met ons contact opnemen op telefoonnummer 03-3116236 of via de e-mail info@caravanparksiesta.be.

De tariefstelling is per stacaravan per nacht met een minimum van 2 nachten, waarbij er maximaal 4 personen per stacaravan kunnen overnachten. Het tarief is inclusief toeristenbelasting, het gebruik van WiFi, elektriciteit en verwarming. Bijkomende éénmalige kosten bedragen € 45,- voor de schoonmaak en het linnengoed.

Te koop

Stacaravan op perceel 85
Prijs: € 22.500

Zeer nieuwe IRM Hampton 3 stacaravan te koop. Deze stacaravan is 3 jaar oud en in sublieme staat van onderhoud. De stacaravan is gesitueerd op een zeer ruim perceel met eigen tuinhuis en parkeergelegenheid voor de auto. De stacaravan is aangesloten op alle nutsvoorzieningen en op het Internet.

De stacaravan heeft een ruime- modern ingerichte living met een mooie open keuken. Er is een masterbedroom aanwezig met een 2 persoonsbed en een inloopkast. Er is een kleine slaapkamer aanwezig welke nu is gebruikt als ruimte voor de wasmachine. Het sanitair bestaat uit een ruime douche en een wasbak. Er is een apart toilet in de stacaravan aanwezig.

De stacaravan is rondom volledig afgeslagen. Omdat de caravan erg goed is geïsoleerd kun je ook in de herfst en in de winter nog komen genieten van Caravanpark Siesta.

Stacaravan op perceel 102
Prijs: € 19.500  €17.500

Stacaravan van het merk willerby aspen, lengte 12 meter, breedte 3m70, wintervaste voortent waarvan veranda 3 op 4 meter en 3 op 5 meter overdekt terras, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, overal dubbele beglazing, compleet ingerichte keuken met gasvuur en oven, tuinhuis voorzien van water en elektriciteit aansluiting.

De stacaravan is rustig gelegen op een ruim perceel met eigen parkeerplaats.

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Vanaf 1 augustus is perceel 23 beschikbaar. Een ruim perceel van ongeveer 200 m2. Op dit perceel kunt u een eigen stacaravan neerzetten. Heeft u nog geen stacaravan? Wij hebben een unieke samenwerking met Caravans Ronny uit Schilde. U zoekt daar een mooie stacaravan uit en wij regelen het transport, het plaatsen en het aansluiten van uw stacaravan op alle nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit, riool en Internet).