Faciliteiten

Op het park zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Verwarmd sanitairblok met WC’s en gratis douches
  • Wasmachine en droger
  • Gratis WiFi
  • Horecagelegenheid La Cantina.
    Deze is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend
  • Een volledig gevulde ontbijtmand voor 2 personen. Dagelijks te bestellen voor € 22,50
  • Brood is op de camping te bestellen om op zondagochtend tussen 9.00 uur en 10.00 uur op te halen bij de receptie.
  • Speeltoestellen voor de kinderen en een animatieprogramma voor groot en klein

Verhuurchalets

Tarieven

Het laagseizoen kent een tarief van €65,- per chalet per nacht en loopt van 16 maart tot 1 juli en van 1 september tot 31 december. Het hoogseizoen kent een tarief van € 95,- per chalet per nacht en loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Van 1 januari tot 16 maart zijn de verhuurchalets gesloten.

Reserveren
Als u een chalet wilt reserveren, dan kunt u met ons contact opnemen op telefoonnummer 03-3116236 of via de e-mail info@caravanparksiesta.be.

De tariefstelling is per stacaravan per nacht met een minimum van 2 nachten, waarbij er maximaal 4 personen per stacaravan kunnen overnachten. Het tarief is inclusief toeristenbelasting, het gebruik van WiFi, elektriciteit en verwarming. Bijkomende éénmalige kosten bedragen € 45,- voor de schoonmaak en het linnengoed.

Te koop

STACARAVAN PLAATS 156

Vraagprijs: € 8.000

Volledig ingericht stacaravan op een zeer zonnige ruime plaats. Afmeting 12 meter bij 3,80 meter. Drie slaapkamers: De masterbedroom met een tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met elk 2 bedden. De keuken is voorzien van al het gemak en alle apparatuur blijft achter. Het sanitair bestaat uit een aparte ruimte met WC, wasbak en douche. Alle meubels zoals op de foto’s aangegeven blijven achter.

STACARAVAN PLAATS 131

Vraagprijs: € 49.500

Afmetingen: 10,35 x 3,65 m. Wintervast met CV, waarbij dak, muren en vloer extra zijn geïsoleerd. Alle ruimtes zijn voorzien van radiatoren. Technisch: Alle ramen hebben thermopane beglazing en zijn kantel-kiep ramen. Alle verlichting in LED uitgevoerd en alle vloeren met PVC-laminaat. Elektra aangelegd met 4 groepen. Gevelbekleding is slagvast kunststof en is daardoor onderhoudsarm. Binnendeuren met glas uitgevoerd, waardoor de caravan ruim en licht is. Aantal slaapplaatsen 2 – 4.

Woonkamer: 15,0 m2 met schuifpui en twee grote ramen. Keuken: compleet incl. Zanussi apparatuur, oa: koelkast, combimagnetron en afzuigkap. Degelijk hang- en sluitwerk. Keuken en entree totaal 4,6 m2. Badkamer: groot en luxe uitgevoerd met hangend toilet, badmeubel en ruime inloopdouche. Slaapkamer: 8,7 m2 ruim met ingebouwde schuifdeurkast (incl. verlichting). Hobbykamer: naar wens in te richten. Geschikt voor stapelbed, klein kantoor, wasmachine etc.

Opmerking: Prijs is inclusief terras, schuur, buitenverlichting en planten. Grondgrootte rondom de caravan ca. 380 m2 met hoge bomen en autoparkeerplaats aan de stacaravan.

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Op dit moment zijn alle plaatsen op ons park bezet.