Faciliteiten

Op het park zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Verwarmd sanitairblok met WC’s en gratis douches
  • Wasmachine en droger
  • Gratis WiFi
  • Horecagelegenheid La Cantina.
    Deze is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend
  • Een volledig gevulde ontbijtmand voor 2 personen. Dagelijks te bestellen voor € 22,50
  • Brood is op de camping te bestellen om op zondagochtend tussen 9.00 uur en 10.00 uur op te halen bij de receptie.
  • Speeltoestellen voor de kinderen en een animatieprogramma voor groot en klein

Verhuurchalets

Tarieven

Het laagseizoen kent een tarief van €70,- per chalet per nacht en loopt van 1 september tot 1 maart. Het hoogseizoen kent een tarief van € 95,- per chalet per nacht en loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Van 1 december tot 1 maart zijn de verhuurchalets gesloten.

Reserveren
Als u een chalet wilt reserveren, dan kunt u met ons contact opnemen op telefoonnummer 03-3116236 of via de e-mail info@caravanparksiesta.be.

De tariefstelling is per stacaravan per nacht met een minimum van 2 nachten, waarbij er maximaal 4 personen per stacaravan kunnen overnachten. Het tarief is inclusief toeristenbelasting, het gebruik van WiFi, elektriciteit en verwarming. Bijkomende éénmalige kosten bedragen € 45,- voor de schoonmaak en het linnengoed.

Te koop

Stacaravan op perceel 156a (bij de ingang van de camping)
Prijs: € 7.500

Zeer mooie- ruime stacaravan te koop. Deze caravan staat bij de ingang van het campingveld en heeft een fantastisch vrij zicht over de camping.

De caravan is 12 meter bij 3,70 meter en is aangesloten op een gastank. Er is een kleine slaapkamer en een master bedroom voorzien van inbouwkasten. Het sanitair bestaat uit toilet en douche. Er is een oude keuken met een apart eetgedeelte en een aparte living. De woonkamer is voorzien van een ruime rondzit.

De caravan is goed onderhouden, maar heeft wel aandacht nodig (nieuw laminaat ligt al klaar om gelegd te worden). Een leuke instap stacaravan, waar je met een beetje werk je eigen plekje van kunt maken. Daarom staat de stacaravan ook in de huidige staat voor slechts € 7.500 te koop,

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Op dit moment zijn alle plaatsen bezet. Zodra er een plaats vrijkomt, zullen wij dit op onze website aangeven. Uiteraard bent u altijd welkom voor een bezichtiging van ons park