Faciliteiten

Op het park zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Verwarmd sanitairblok met WC’s en gratis douches
  • Wasmachine en droger
  • Gratis WiFi
  • Horecagelegenheid La Cantina.
    Deze is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend
  • Een volledig gevulde ontbijtmand voor 2 personen. Dagelijks te bestellen voor € 22,50
  • Brood is op de camping te bestellen om op zondagochtend tussen 9.00 uur en 10.00 uur op te halen bij de receptie.
  • Speeltoestellen voor de kinderen en een animatieprogramma voor groot en klein

Verhuurchalets

Onbezorgd genieten

U kunt uw vakantie in een chalet direct boeken in het hoofdmenu onder het kopje “reserveren”. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 03-3116236 of via e-mail  info@caravanparksiesta.be

Ook bieden wij u een aantal leuke extra opties om ervoor te zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Zo kunt u een ontbijtmand bestellen die wij in de ochtend bij uw safaritent komen brengen of u kunt een tapasmenu boeken zodat u in de avond heerlijk kunt komen eten in onze Tapasbar La Cantina. Op de receptie zijn leesboeken verkrijgbaar en op onze website vind u alle wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van ons park.

Te koop

Momenteel staat er geen stacaravan te koop op ons park. Wij vernieuwen onze website regelmatig en als er een stacaravan te koop komt, geven wij dit ook aan op onder andere onze Facebook pagina. Blijf ons dan ook zeker volgen. Uiteraard bent u ook altijd welkom voor een rondleiding op ons park en bij interesse in ons park, kunt u zich ook via de e-mail aanmelden. Op deze manier kunnen wij u als eerste informeren als er een stacaravan te koop komt te staan.

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Op dit moment zijn alle jaarplaatsen bezet. Wij houden onze website up-to-date. Zodra er een plaats vrijkomt zullen wij dit hier aangeven. U bent altijd welkom voor een rondleiding op ons park en bij interesse kunnen wij u als eerste informeren zodra er een jaarplaats vrijkomt.