Faciliteiten

Op het park zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Verwarmd sanitairblok met WC’s en gratis douches
  • Wasmachine en droger
  • Gratis WiFi
  • Horecagelegenheid La Cantina.
    Deze is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend
  • Een volledig gevulde ontbijtmand voor 2 personen. Dagelijks te bestellen voor € 22,50
  • Brood is op de camping te bestellen om op zondagochtend tussen 9.00 uur en 10.00 uur op te halen bij de receptie.
  • Speeltoestellen voor de kinderen en een animatieprogramma voor groot en klein

Verhuurchalets

Tarieven

Het laagseizoen kent een tarief van €65,- per chalet per nacht en loopt van 16 maart tot 1 juli en van 1 september tot 31 december. Het hoogseizoen kent een tarief van € 95,- per chalet per nacht en loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Van 1 januari tot 16 maart zijn de verhuurchalets gesloten.

Reserveren
Als u een chalet wilt reserveren, dan kunt u met ons contact opnemen op telefoonnummer 03-3116236 of via de e-mail info@caravanparksiesta.be.

De tariefstelling is per stacaravan per nacht met een minimum van 2 nachten, waarbij er maximaal 4 personen per stacaravan kunnen overnachten. Het tarief is inclusief toeristenbelasting, het gebruik van WiFi, elektriciteit en verwarming. Bijkomende éénmalige kosten bedragen € 45,- voor de schoonmaak en het linnengoed.

Te koop

STACARAVAN PLAATS 81 

Uniek op ons park! Zonder in één keer veel geld te betalen voor een stacaravan bieden wij u nu de mogelijkheid om toch een zeer mooie stacaravan te kunnen kopen.

Huurkoop € 430 per maand op basis van 36 maanden en een éénmalige betaling van € 2.000

Mooie recente wintervaste stacaravan. Volledig geïsoleerd en dubbele beglazing voorzien van een gaskachel. De stacaravan staat op een ruim perceel van 200 m2. Afmeting 11 meter bij 3,60 meter.Twee slaapkamers: 1 met tweepersoonsbed en 1 met twee losse bedden. Het sanitair bestaat uit een WC en douche. Keuken met apparatuur.

Te koop

STACARAVAN PLAATS 93

Vraagprijs: € 9.500

Mooie instapklare stacaravan van het merk Sherwood Super. Op mooie zonnige plaats met geheel aangelegde tuin. Parkeerplaats nabij caravan. Afmeting 11 meter bij 3,60 meter.Twee slaapkamers: 1 met tweepersoonsbed en 1 met twee losse bedden. Douche met bad en toilet. Keuken met apparatuur, tuinhuisje. Tuinstel en partytent voor auto onder te parkeren. de jaarplaats is betaald tot en met maart 2020.

STACARAVAN PLAATS 66

Vraagprijs: € 13.500

Volledig ingericht chalet op een ruim perceel met eigen parkeerplaats, schuurtje en een eigen gastank. Het chalet is wintervast en heeft dubbele beglazing. In 2018 is er een nieuwe verwarming geplaatst in het chalet. Afmeting 12 meter bij 3,80 meter. Twee slaapkamers: De masterbedroom met een tweepersoonsbed en bijkamer waar ook een bed kan worden geplaatst. De Keuken is voorzien van al het gemak en alle apparatuur blijft achter. Het sanitair bestaat uit een aparte ruimte met WC, wasbak en douche. Alle meubels zoals op de foto’s aangegeven blijven achter. Een zeer mooie instapklare stacaravan

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Op dit moment hebben wij 1 vrije plaats om hier een stacaravan neer te zetten. Dit is plaats 99 op ons park.